Ministerie van Defensie

Cluster Inkoop - Utrecht

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 05-10-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Utrecht Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een goed salaris
Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair?

Word inkoopspecialist bij Defensie

Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 16.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied bijdragen aan een professionele defensieorganisatie en daarmee aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland? Als inkoopspecialist zorg je voor modern, robuust en veilig materieel bij Defensie.

Wat ga je doen?
Onze militairen moeten kunnen werken met onder meer goede communicatiesystemen, voertuigen en persoonlijke uitrustingen. Als inkoopspecialist koop je dit materieel aan en regel je het onderhoud en indien nodig ook de verkoop. Je bent betrokken bij het hele inkoopproces. Dat begint bij de bepaling van de inkoopbehoeftes; je zorgt ervoor dat dit feilloos verloopt en bepaalt per project de inkoopstrategie gebaseerd op de Europese aanbestedingswetgeving. Daarnaast zorg je voor een uitgebreide verantwoording van elke uitgevoerde inkoop. Hoewel iedere inkoper zijn eigen dossiers krijgt, werk je binnen elk inkooptraject altijd in een team van projectmanagers, technici en andere experts.

Wat bieden we?
Naast een goed salaris, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bieden we je betaald ouderschapsverlof, een vergoeding voor woon-werkverkeer, uitgebreide studie- en loopbaanmogelijkheden en een extra verlofregeling voor ouderen. Bovendien bieden we je iets wat andere werkgevers niet kunnen: de kans om als burger bij te dragen aan vrede en veiligheid wereldwijd.

Over Defensie
Het Ministerie van Defensie bestaat uit de Koninklijke Marine, de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht, de Koninklijke Marechaussee, het Defensie Ondersteuningscommando en de Defensie Materieel Organisatie. De minister van Defensie heeft de politieke leiding. Defensie is dagelijks actief in Nederland en het buitenland voor de belangen van ons land en haar inwoners. Hiermee dragen wij, nu en in de toekomst, bij aan de welvaart en veiligheid van ons land.

Interesse?
Wil je meer weten? Kijk dan op werkenbijdefensie.nl/werken-als-niet-militair. Wil je direct solliciteren? Klik dan op de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Ministerie van Defensie .

Vestigingsplaats

Solliciteer