Ministerie van Defensie

​Elektrotechniek​ - Heel Nederland

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-11-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Heel Nederland Niveau Starter
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Elektrotechniek bij Defensie

Ben jij een elektrotechnische alleskunner met minimaal een MBO 2-diploma? Dan biedt Defensie je verschillende uitdagende functies. Als Soldaat Genie Rampenbestrijder Elektrotechniek ga je aan de slag bij het meest veelzijdige onderdeel van de Landmacht: de Genie. Dit is een militair bouw- en installatiebedrijf én weg- en waterbouwbedrijf in één. Hier voer je diverse elektrotechnische werkzaamheden uit. Ook kun je als Korporaal Mechanische Grondsystemen bij de Luchtmacht aan de slag. In deze functie zorg je ervoor dat alle motoren, pompen en elektrische apparaten binnen jouw luchtmachtonderdeel blijven werken. Dit doe je in een hecht team en een hightech omgeving.

Heb je een MBO-diploma op niveau 3? Als Onderofficier Elektrotechniek Informatie- en Detectietechniek (IDT) onderhoud je de grondradarsystemen van de Luchtmacht. Je gaat werken bij het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC), waar je met je team verantwoordelijk bent voor onderhoud en reparatie van het Patriot-luchtverdedigingssysteem. Dit systeem wordt gebruikt bij het opsporen van vijandelijke vliegtuigen en raketten.

Meer dan een elektrotechnicus
Bij Defensie is de functie van elektrotechnicus extra bijzonder, want je bent ook militair. Je voert je werk dus uit onder bijzondere omstandigheden, en dat kan overal ter wereld zijn. Bovendien bieden we je iets wat niet veel andere werkgevers kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid. Meer weten of benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op werkenbijdefensie.nl.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Heel Nederland, Elektrotechnicus, Defensie, Elektro.

Contactgegevens

Contactpersoon Ministerie van Defensie
Solliciteer