Ministerie van Defensie

Technische Dienst - Heel Nederland

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 29-11-2017 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Heel Nederland Niveau Starter
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Goede arbeidsvoorwaarden
Technische dienst bij Defensie
Houd jij het hightech materieel van Defensie in bedrijf? Zonder technische professionals kan ons materieel niet varen, rijden of vliegen. Ga na je VMBO bijvoorbeeld aan de slag als Matroos Technische Dienst op een van de vele schepen van de Marine. Je houdt je in deze veelzijdige functie onder andere bezig met de controle, de bediening en het onderhoud van de diverse installaties. Hierbij mag je mooie ruimtes zoals de Technische Centrale, de machinekamers en alle wapentechnische ruimtes aan boord tot jouw werkterrein rekenen.

Heb je (bijna) je MBO-diploma op zak? Ook dan ben je bij Defensie aan het juiste adres voor een uitdagende functie. Als Onderofficier Elektromonteur (Landmacht) of Onderofficier Technische Dienst (Marine) leer je bijvoorbeeld leidinggeven aan een grote groep technische militairen. Of word Korporaal Monteur Elektrotechnisch Materieel bij de Landmacht. In deze functie inspecteer je als technisch specialist communicatiemiddelen, voer je onderhoud en reparaties uit en vervang je onderdelen.

Meer dan een monteur
Bij Defensie is de functie van monteur extra bijzonder, want je bent ook militair. Je voert je werk dus uit onder bijzondere omstandigheden, en dat kan overal ter wereld zijn. Bovendien bieden we je iets wat niet veel andere werkgevers kunnen: unieke werk- en levenservaring en de kans om wereldwijd bij te dragen aan vrede en veiligheid. Meer weten of benieuwd naar de vacatures? Kijk dan op werkenbijdefensie.nl.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Heel Nederland, TD, Technicus, Medewerker technische dienst, Defensie.

Contactgegevens

Contactpersoon Ministerie van Defensie
Solliciteer